Σελίδες

28 Δεκ 2010

Ζήτησε εισιτήρια για Σέρρες ο ΠΑΟΚ

Ο "Δικέφαλος" έκανε κρούση στη διοίκηση του Πανσερραϊκού για κάρτες εισόδου για το μεταξύ τους παιχνίδι. Πόσες ζήτησαν οι "ασπρόμαυροι", πότε θα ξεκαθαρίσει το θέμα
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ζήτησε από τη διοίκηση του Πανσερραϊκού τον μέγιστο αριθμό εισιτηρίων που μπορεί η σερραϊκή ΠΑΕ να διαθέσει για τον αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, την επόμενη Τετάρτη (5/1).
"Όσα περισσότερα μπορούμε να έχουμε, τόσο καλύτερα είναι για τους οπαδούς μας, καθώς το ενδιαφέρον τους είναι μεγάλο", λένε στην "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ, αφού γνωρίζουν τη θέληση που υπάρχει από τους φίλους του ΠΑΟΚ να βρεθούν στο δημοτικό γήπεδο Σερρών.
Οι "ασπρόμαυροι" έχουν πει χαρακτηριστικά στους Σερραίους ότι αν είναι δυνατό να πάρουν ακόμη και 3.000 εισιτήρια, περισσότερα δηλαδή από αυτά που αντιστοιχούν στο πέταλο των φιλοξενούμενων στο συγκεκριμένο γήπεδο (2.300 είναι το νούμερο), τα θέλουν.
Η σύσκεψη για τα μέτρα τάξης του ματς Πανσερραϊκός-ΠΑΟΚ είναι προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί την Τετάρτη (29/12) στις Σέρρες. Κατά τη διάρκεια αυτής θα ξεκαθαρίσει ο τελικός αριθμός των εισιτηρίων που θα πάρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, όπως και οι τιμές (πάντως, στο πέταλο των φιλοξενούμενων, η τιμή είναι 20 ευρώ για κάθε κομμάτι).
Το ενδεχόμενο η ΠΑΕ Πανσερραϊκός να μην δώσει καθόλου εισιτήρια δεν υπάρχει, αφού στον πρώτο γύρο οι φίλοι της ομάδας των Σερρών προμηθεύτηκαν εισιτήρια και βρέθηκαν στην Τούμπα. Επίσης, όπως έχει γίνει γνωστό η Αστυνομία δεν αναμένεται να σταθεί εμπόδιο στη μετακίνηση των φίλων του "Δικεφάλου" στις Σέρρες.

olapaok.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου