Σελίδες

9 Ιαν 2011

"Καλό το αποτέλεσμα, όχι και η εικόνα μας"

Ο Μάκης Χάβος στη συνέντευξη Τύπου παρουσιάστηκε ικανοποιημένος από την κατάκτηση των τριών βαθμών στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολής, όχι όμως και από την εικόνα της ομάδας. Ο τεχνικός του "Δικεφάλου" αναφέρθηκε στο ξεκαθάρισμα του ρόστερ λέγοντας ότι "τους υπολογίζουμε όλους μέχρι την τελευταία ώρα που θα είναι στον ΠΑΟΚ", αλλά και στις αλλαγές που πραγματοποίησε.
Συγκεκριμένα ο προπονητής του ΠΑΟΚ δήλωσε:
"Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα μας ήταν καλύτερη από το πρώτο, έχοντας βρει τον ρυθμό μας προσπαθήσαμε και δημιουργήσαμε φάσεις και τις προϋποθέσεις για ένα δεύτερο γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν απειληθήκαμε σχεδόν καθόλου. Είμαι ικανοποιημένος από το τελικό αποτέλεσμα αλλά όχι από την εικόνα μας".
Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ κράτησε το μηδέν: "Είναι πολύ σημαντικό κομμάτι η καλή αμυντική λειτουργία, αλλά, βέβαια, συγχρόνως να δημιουργούμαι και προϋποθέσεις για γκολ".
Για τους Λίνο και Σαβίνι: "Είναι γνωστό ότι ο Λίνο είναι αριστερό μπακ. Με δεδομένα τα προβλήματα αναγκάζεσαι να κάνεις κάποιες κινήσεις. Και από τον Σαβίνι είμαι ικανοποιημένος και μην ξεχνάμε ότι η φυσική του θέση είναι αριστερός κεντρικός αμυντικός".
Για το ξεκαθάρισμα του ρόστερ: "Έχουμε δείξει ότι τους υπολογίζουμε όλους μέχρι την τελευταία ώρα που θα είναι στον ΠΑΟΚ. Όσοι είναι μαζί μας βλέπετε ότι παίρνουν ευκαιρίες και θα εξακολουθούν να παίρνουν όσο είναι κοντά μας".
Για τις αλλαγές που πραγματοποίησε προς το τέλος: "Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλοί, δεν δεχτήκαμε καμία πίεση και οι αλλαγές έγιναν όταν έκρινα ότι πρέπει να γίνουν".
olapaok.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου