Σελίδες

31 Δεκ 2010

Προτάθηκε ο Κέζμαν

 
 
Προτάθηκε ο ΚέζμανΗ εφημερίδα «Σπορ του Βορρά» με σημερινό της δημοσίευμα αναφέρει ότι στον ΠΑΟΚ προτάθηκε ο Ματέγια Κέζμαν.Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, ο Σέρβος επιθετικός ανήκε στην Παρί Σεν Ζερμαίν τα τελευταία δύο χρόνια, αλλά έχει μείνει ελεύθερος πλέον και είναι μία από τις περιπτώσεις επιθετικών που προτάθηκαν.

Επίσης, αυτό που αναφέρεται είναι ότι αρχικά αυτό που απασχολεί τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, είναι το οικονομικό κομμάτι, αφού το κασέ του 31χρονου είναι υψηλότερο από αυτό που θέλει να διαθέσει ο Δικέφαλος του Βορρά. Επίσης, η αγωνιστική κατάσταση του Κέζμαν τα τελευταία χρόνια δεν είναι και η καλύτερη και αυτό είναι κάτι που προβληματίζει.

Η περίπτωση του Κέζμαν είναι μία από αυτές που έχουν προταθεί στον ΠΑΟΚ, αλλά οι άνθρωποι της ομάδας έχουν ξεκαθαρίσει ότι πρώτα θα υπάρξει κάποια αποχώρηση και στη συνέχεια θα κινηθούν για την απόκτηση κάποιου παίκτη, τουλάχιστον με τα οικονομικά δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή.

Ο Κέζμαν έχει προταθεί και σε άλλες ελληνικές ομάδες και τον τελευταίο καιρό θέλει να ξαναπαίξει στα... Βαλκάνια και ειδικά στην Ελλάδα, αφενός για να είναι κοντά στην πατρίδα του κι αφετέρου γιατί είναι τακτικός επισκέπτης του Αγίου Όρους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου