Σελίδες

29 Δεκ 2010

Ασπίδα σε Κουτσιανικούλη

 Ασπίδα σε ΚουτσιανικούληΑπό τον ΠΑΟΚ έγινε γνωστό πως δεν υπάρχει μεγάλη διάθεση να παραχωρηθεί ο Βασίλης Κουτσιανικούλης έστω και υπό τη μορφή δανεισμού.Ο νεαρός μεσοεπιθετικός, είχε κινήσει το ενδιαφέρον αρχικά της πρώην ομάδας του, τον Εργοτέλη και στη συνέχεια τον ΠΑΣ Γιάννενα, αλλά καμία από τις δύο ομάδες δεν θα μπορούσε να καλύψει τις ανάγκες του ΠΑΟΚ – οικονομικές – αλλά και του Κουτσιανικούλη – αγωνιστικές.

Ο Μάκης Χάβος, στις συναντήσεις που είχε αρχικά με τον Παντελή Κωνσταντινίδη και στη συνέχεια με τον Θοδωρή Ζαγοράκη, προσπάθησε να απλώσει ένα δίχτυ προστασίας προς τον παίκτη, ξεκαθαρίζοντας πως θεωρεί ότι στις προπονήσεις δουλεύει σωστά και πως σύντομα θα βρει τρόπο να του δώσει χρόνο συμμετοχής.

Ο Κουτσιανικούλης, όπως και ο Κριστιάνο Μοράες, είναι παίκτες που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα, αφού μπορούν να ανταποκριθούν στο καθαρό 4-3-3 που ο ΠΑΟΚ ποτέ δεν παίζει. Τώρα αν κάτι αλλάξει στον σχηματισμό της ομάδας για να φανούν οι δύο παίκτες είναι κάτι που θα φανεί στο μέλλον.

paok24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου