Σελίδες

1 Ιαν 2011

Κάτσε δίπλα σε Γκαρσία

Κάτσε δίπλα σε Γκαρσία !Οι πρώτες σκέψεις και οι πρώτες δοκιμές του Μάκη Χάβου για τον αγώνα στις Σέρρες, προκαλούν μεγάλο ενδιαφέρον… Ο ΠΑΟΚ αγωνίζεται την ερχόμενη Τετάρτη με τον Πανσερραϊκό και όλα δείχνουν ότι στην ενδεκάδα θα υπάρχουν αρκετές αναγκαστικές και… μη αλλαγές.

Αυτό, αναγκάζει τον προπονητή της ομάδας να αρχίσει τις δοκιμές στο γήπεδο αρκετές ημέρες πριν την αναμέτρηση. Αυτό έγινε και σήμερα, στην πρώτη προπόνηση της χρονιάς.

Η πιο εντυπωσιακή δοκιμή από πλευράς Χάβου, έφερε τον 17χρονο Εργκίς Κάτσε -που προχθές έγινε επαγγελματίας- να παίζει με τους βασικούς! Ο νεαρός ετοιμάζεται για να πάρει την θέση του τραυματία Βιτόλο και να παίξει δίπλα στον Γκαρσία στο αγαπημένο 4-4-2 του Χάβου.

Το PAOK24 είχε προϊδεάσει για την διάθεση και την απόφαση των ανθρώπων του ΠΑΟΚ να δείξουν εμπιστοσύνη στο νεαρό, κάτι που ίσως να γίνει νωρίς – νωρίς, μια και τώρα απουσιάζει το πρότυπό του, ο Βίκτωρ Βιτόλο.

Στο ίδιο σχήμα, δεξιά ήταν ο Φωτάκης και ως αριστερό χαφ δοκιμάστηκε ο Λίνο ! Ο Βραζιλιάνος που μόλις μία φορά πέρυσι πήρε ανάλογο ρόλο στο ματς της Αθήνας με τον Ατρόμητο.

Στην άμυνα (αφού έλειπε ο Τσιρίλο) έπαιξαν Μαλεζάς – Κοντρέρας, έχοντας δεξιά τον Ζουέλα και αριστερά τον Σνάουτσνερ.

Αρκετές αλλαγές λοιπόν, για μία ομάδα που στις Σέρρες δεν θα έχει τον τιμωρημένο Βιεϊρινια, για ένα σχήμα που θα έχει και άλλες ημέρες για να δοκιμαστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου