Σελίδες

13 Ιαν 2011

«Δεν φεύγω»


Ο Θανάσης Παπάζογλου ήταν ο τελευταίος ποδοσφαιριστής, στον οποίο έγινε… νύξη να αλλάξει ομάδα σ΄ αυτή τη μεταγραφική περίοδο, αλλά ο νεαρός δεν θέλησε να μπει καν στη διαδικασία συζήτησης. 
«Δεν φεύγω» ήταν η απάντηση, ορθά – κοφτά, του Παπάζογλου, όταν ρωτήθηκε από τον ΠΑΟΚ πως βλέπει το ενδεχόμενο να πάει σε κάποια ομάδα, είτε ως δανεικός, είτε με ελεύθερη μεταγραφή, που ενδεχομένως θα μπορούσε να έχει και περισσότερο χρόνο.

Ο Παπάζογλου ήταν κάθετος και έδειξε πως δεν έχει καμία διάθεση να συζητήσει αυτό το ενδεχόμενο, θέλει να μείνει στον ΠΑΟΚ, έχοντας συμβόλαιο, το οποίο λήγει το 2013.

Στο ενάμιση χρόνο, που βρίσκεται στον ΠΑΟΚ, ο 22χρονος φορ δεν έχει καταφέρει να δικαιώσει τις προσδοκίες, που υπήρχαν όταν αποκτήθηκε, είναι από τους παίκτες, που δεν έχουν βελτιωθεί ιδιαίτερα σ΄ αυτό το διάστημα και όπως δείχνουν τα πράγματα, δεν θα έχει και στο υπόλοιπο της σεζόν πολύ χρόνο συμμετοχής.

Με Σαλπιγγίδη, Αθανασιάδη και Μουσλίμοβιτς (θα μείνει μέχρι το καλοκαίρι, που λήγει το συμβόλαιό του), είναι προφανές ότι ο Παπάζογλου είναι αυτή την εποχή 4ος επιθετικός και η σειρά δεν φαίνεται να αλλάζει στο υπόλοιπο της σεζόν.

Μ΄ αυτό το σκεπτικό, του προτάθηκε να αλλάξει ομάδα, προκειμένου κι ο ΠΑΟΚ να κερδίσει άλλες περίπου 150.000 ευρώ από το μπάτζετ του, αλλά ο Παπάζογλου προτιμά να μείνει, κι ας μην έχει ρόλο στον ΠΑΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου