Σελίδες

10 Ιαν 2011

Επιβεβαίωση για Λούα Λούα





Από χθες έγινε γνωστό ότι ο Τρεζόρ Λούα Λούα προτάθηκε στον ΠΑΟΚ και είναι δεδομένο ότι ο 30χρονος επιθετικός από το Κονγκό δεν αφήνει αδιάφορους τους ανθρώπους του Δικεφάλου. Στην Τούμπα επιβεβαιώνουν το ότι υπάρχει θέμα με τον Λούα Λούα, συγκεντρώνουν πληροφορίες, όχι τόσο για την ποδοσφαιρική του αξία, η οποία είναι δεδομένη και αν δεν υπάρξει κάποια αποτρεπτική πληροφορία, είναι πολύ πιθανό να γίνει κίνηση για την απόκτησή του.

Ο Κονγκολέζος επιθετικός ανήκει από το καλοκαίρι στην Ομόνοια, στην οποία όμως δεν παίζει πολύ, καθώς αντιμετώπισε προβλήματα τραυατισμού και ο ίδιος μάλλον το μετάνιωσε, που πήγε στο υποβαθμισμένο πρωτάθλημα της Κύπρου και δεν δείχνει και τόσο μεγάλο ενδιαφέρον.

Ο Λούα Λούα δεν είναι στις πρώτες επιλογές του Μπάγεβιτς, που προτιμά να παίζει με τον Κωνσταντίνου στην κορυφή της επίθεσης και σύμφωνα με πληροφορίες από την Κύπρο, η Ομόνοια θα ήθελε να τον αφήσει ελεύθερο, καθώς κι αυτή είναι σε μία φάση περικοπών και μειώνει τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών της. Μάλιστα, ο Κονγκολέζος δεν είναι στην αποστολή για το σημερινό παιχνίδι με την Αλκή.

Αυτή τη στιγμή, από τους επιθετικούς, που έχουν προταθεί, ο 30χρονος πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, φαίνεται να είναι στις πρώτες επιλογές.

Ειδικά αν ο ΠΑΟΚ καταφέρει να απαλλαγεί από το συμβόλαιο του Φιλομένο, είναι πολύ πιθανό να γίνει η κίνηση, με δεδομένο ότι και τα χρήματα, τα οποία ζητά αυτή την εποχή ο Λούα Λούα μέχρι το καλοκαίρι, είναι λιγότερα απ΄ αυτά, που θα κοστίσει ο Φιλομένο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου