Σελίδες

10 Ιαν 2011

«Θέλω έναν τίτλο»



Ο Στέφανος Αθανασιάδης μίλησε στο «Libero 107,4» και τόνισε ότι στόχος του είναι να πανηγυρίσει έναν τίτλο με τον ΠΑΟΚ και μάλιστα υπογράμμισε ότι ο Δικέφαλος θα είναι αυτός που θα πάρει την πρόκριση επί του Ολυμπιακού. Για το παιχνίδι με τον Αστέρα και τις απουσίες: «Οι απουσίες είναι πολύ μεγάλες γιατί λείπουν σημαντικοί παίκτες αλλά και τα παιδιά που υπάρχουν από πίσω μπορούν να αντεπεξέλθουν σε κάθε δυσκολία. Στόχος μας όμως σε κάθε παιχνίδι είναι μόνο η νίκη παρά τις δυσκολίες».

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ δεν πέτυχε δεύτερο γκολ: «Δεν ξεκινήσαμε καλά. Μπήκαμε νωχελικά αλλά πετύχαμε ένα γκολ. Από το 50’ μέχρι το 65’ κάναμε ευκαιρίες αλλά δεν είχαμε και τύχη για να το πετύχουμε».

Για το αν η ομάδα εφησυχάζει με το 1-0 και δεν κυνηγάει δεύτερο γκολ: «Θέλουμε πάντα και δεύτερο και τρίτο γκολ για να εξασφαλίσουμε τη νίκη. Με το 1-0 πάντα κινδυνεύεις να ισοφαριστείς. Όπως έγινε στις Σέρρες. Δεν είναι στόχος το 1-0. Δεν υπάρχει κάποια εντολή για αυτό. Κανένας ποδοσφαιριστής δε σταματάει στο 1-0».

Για τη συνεργασία του με τον Σαλπιγγίδη: «Είμαι πολύ χαρούμενος που παίζω δίπλα του. Είναι πολύ καλός παίκτης και πολύ καλό παιδί, Με έχει βοηθήσει πολύ και εντός και εκτός γηπέδου. Δίπλα του μαθαίνω πολλά περισσότερα. Δίνει συμβουλές, να μην παρατάω αν χάσω κάποια φάση, να συνεχίσω να παίζω έτσι όπως παίζω σε θέματα ψυχολογίας…Είναι μεγάλος ποδοσφαιριστής».

Για το ότι παίρνουν ευκαιρίες παίκτες από τον ΠΑΟΚ: «Κάθε παιδί που είναι στην ομάδα Νέων αυτό περιμένει. Αυτή τη στιγμή δίνονται ευκαιρίες σε νεαρά παιδιά και είμαι χαρούμενος για αυτό».

Για τη δική του βελτίωση: «Με βοήθησε ο χρόνος που ήμουν στις Σέρρες. Πήρα παιχνίδια και εμπειρία. Η Β’ Εθνική είναι ένα πολύ δυνατό πρωτάθλημα. Γύρισα πιο ώριμος και πιο έμπειρος από ότι πριν. Το χρειαζόμουν να πάρω παιχνίδια. Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος στον ΠΑΟΚ και έπρεπε να πάρω εμπειρία. Και ένας χρόνος στη Β’ Εθνική ήταν αρκετός».

Για το αν παίζει ρόλο η τύχη για την καθιέρωση: «Χρειάζεται και η τύχη. Μπορεί αν δεν έμπαινα με τη Λάρισα να μην ήμουν βασικός. Χρειάζεται όμως και λίγη τύχη στο ποδόσφαιρο»

Για το δικό του στόχο από εδώ και στο εξής: «Θέλω να κατακτήσω έναν τίτλο με τον ΠΑΟΚ. Ένα Κύπελλο, κάτι…Αυτό το θέλει ο κάθε παίκτης. Με τον Ολυμπιακό είναι δύσκολα παιχνίδια, αλλά πιστεύω ότι εμείς θα πάρουμε την πρόκριση»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου