Σελίδες

30 Δεκ 2010

Υπογράφει ο Μιχαηλίδης

 
Υπογράφει ο ΜιχαηλίδηςΣήμερα αναμένεται να ανακοινωθεί η πρόσληψη του Μπάμπη Μιχαηλίδη ο οποίος θα αναλάβει χρέη βοηθού του Μάκη Χάβου στη πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ. Ο Μιχαηλίδης, είναι επιλογή του Μάκη Χάβου και η πρόσληψή του δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την παρουσία στην ομάδα του γυμναστή Νίκου Καρύδα, ο οποίος θα διατηρήσει τον ρόλο του στην ομάδα.

Η συζήτηση για την πρόσληψη του Μιχαηλίδη, ξεκίνησε από την στιγμή που ο Μάκης Χάβος είναι να μείνει μέχρι το τέλος της σεζόν στην ομάδα και χρειαζόταν έναν άνθρωπο δίπλα του να συζητάει τεχνικά θέματα.

Μετά την φυγή του Παύλου Δερμιτζάκη, ο Χάβος ήταν μόνος στον πάγκο και πλέον αναμένεται να έχει βοηθό.

Η σχέση Χάβου – Μιχαηλίδη είναι άψογη, ο πρώτος ζητούσε σε πολλά θέματα την συμβουλή του και γενικά τον θεωρεί μέντορά του.

Από εκεί και πέρα, η κίνηση αυτή δεν έχει να κάνει με τις εντυπώσεις, αλλά με την ουσία η οποία σύμφωνα με τα πιστεύω των ανθρώπων του ΠΑΟΚ καλύπτεται από την πρόσληψη του Μπάμπη Μιχαηλίδη.

Το νέο στέλεχος της ΠΑΕ, έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Θοδωρή Ζαγοράκη και τον Παντελή Κωνσταντινίδη και το μόνο που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση της πρόσληψής του, κάτι που θα γίνει μέχρι το μεσημέρι.

paok24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου