Σελίδες

30 Δεκ 2010

Οι λογικές συνέπειες μία παράνοιας

 
Οι λογικές συνέπειες μία παράνοιαςΟ ΠΑΟΚ γλίτωσε τα χειρότερα, μετά τα όσα έγιναν το βράδυ στο PAOK SPORTS ARENA στον 1ο ημιτελικό με τον Ολυμπιακό, καθώς σε περίπτωση διακοπής, οι συνέπειες θα ήταν ολέθριες. Με την ολοκλήρωση του αγώνα, η ΚΑΕ κινδυνεύει με πολύ βαριά τιμωρία…Το φύλλο αγώνα, που συνέταξαν οι διαιτητές, οι οποίοι θα κάνουν και συμπληρωματική έκθεση, είναι όπως αναμένονταν πολύ επιβαρυντικό για τον ΠΑΟΚ, καθώς αναφέρει τα εξής :

«Πριν την έναρξη του αγώνα έπεσαν στον αγωνιστικό χώρο από οπαδούς του ΠΑΟΚ, μερικοί αναπτήρες, δύο μπαταρίες, δύο κροτίδες ήχου και καπνού, έγινε η πρώτη έγγραφη προειδοποίηση και ανακοίνωση από τα μεγάφωνα.

Στο 6.51 πριν τη λήξη της 3ης περιόδου, έπεσε ένα μπουκάλι με νερό στον πάγκο του Ολυμπιακού, χωρίς τραυματισμό και έγινε η δεύτερη προειδοποίηση.

Στο 4.55 πριν τη λήξη της 3ης περιόδου, έπεσε ένα μπουκάλι με νερό και αναπτήρες προς τον πάγκο του Ολυμπιακού.

Στο 3.07 πριν τη λήξη της ίδιας περιόδου, έγινε η τρίτη έγγραφη προειδοποίηση λόγω ρίψεως πολλών αντικειμένων (αναπτήρες, κέρματα, καφέδες, πέτρα).

Ο κ. Χριστοδούλου διέταξε προσωρινή διακοπή και πηγαίνοντας προς τα αποδυτήρια, δέχτηκε αναπτήρα στο κεφάλι, που του προκάλεσε έντονο πόνο και οίδημα διαμέτρου 4 εκατοστών.

Βάλαμε πάγο στο κεφάλι του και τον εξέτασε ο κομισάριος γιατρός του αγώνα κ. Μούστος.

Ο κ. Χριστοδούλου είπε ότι σε 15’ θα μπορούσε να συνεχίσει με την προϋπόθεση να αποχωρήσουν οι φίλαθλοι από το γήπεδο

Η αστυνομία ζήτησε χρόνο να απομακρύνει τους φιλάθλους χωρίς βία, με την συμμετοχή της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Η διακοπή κράτησε συνολικά 2 ώρες και 5 λεπτά κι αφού απομακρύνθηκαν οι φίλαθλοι, ο αγώνας συνεχίστηκε από σκορ 37-47.

Στη διάρκεια του αγώνα ακούστηκαν υβριστικά συνθήματα κατά του Ολυμπιακού (10 φορές) και του Παπαλουκά (7 φορές).

Έπεται λεπτομερής αναφορά».

Θεωρείται βέβαιη η τιμωρία της έδρας του ΠΑΟΚ, ενδεχομένως και με τρεις αγωνιστικές.

* Στο μεταξύ σήμερα Πέμπτη 30/12, είναι προγραμματισμένη η γενική συνέλευση της ΚΑΕ, στην οποία θα ανακοινωθεί η υπαγωγή της στο άρθρο 99. Μέσω αυτής της διαδικασίας, η ΚΑΕ θα κερδίσει χρόνο για να αποπληρώσει τις οφειλές της (σε βάθος τετραετίας) και κανείς πιστωτής δεν θα μπορεί να απαιτήσει άμεσα τα χρήματά του. Από τη διαδικασία αυτή, εξαιρούνται τα ήδη διακανονισμένα χρέη.

paok24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου