Σελίδες

29 Δεκ 2010

Ευκαιρία στον Κριστιάνο Μοράες






 Είναι η μοναδική παρακαταθήκη του Σέρτζιο Κονσεϊσάο στον ΠΑΟΚ, όμως μέχρι τώρα δεν έχει καταφέρει να δικαιώσει τον Πορτογάλο πρώην τεχνικό διευθυντή της ομάδας.                                                                                                     Το όνομα του Κριστιάνο Μοράες έπεσε στον τραπέζι όσον αφορά στους υπό παραχώρηση ποδοσφαιριστές, όμως όπως όλα δείχνουν ο Βραζιλιάνος θα πάρει τις ευκαιρίες του.

Οι Παντελής Κωνσταντινίδης και Μάκης Χάβος, φαίνεται να έχουν αποφασίσει να τον κρατήσουν στο ρόστερ, δίνοντάς του το ελαφρυντικό της όχι μεγάλης ροής αγώνων που έχει στα πόδια του.

Ο Κριστιάνο Μοράες, ναι μεν έχει συμμετοχές με την ομάδα, αλλά δεν έχει κανένα καλό σερί αγώνων που θα του δώσει το δικαίωμα να βρει αγωνιστικό ρυθμό. Ο ΠΑΟΚ πόνταρε στον Ναμπίλ Ελ Ζαρ, όμως δεν φάνηκε να δικαιώνεται για αυτή του την επιλογή.

Έτσι, από τον Γενάρη και μετά, αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής σε αρκετά παιχνίδια σερί, έτσι ώστε να δείξει αν μπορεί να βοηθήσει. Έχει περιθώριο μέχρι το καλοκαίρι να πείσει πως μπορεί να προσφέρει στην ομάδα.

Αν μέχρι τότε δεν τα καταφέρει, τότε στον ΠΑΟΚ νομιμοποιούνται να του ζητήσουν να φύγει.           www.paok24.com/   
                                                           

























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου