Σελίδες

31 Δεκ 2010

"Περπατάει" το DVD των βετεράνων


Σημαντική ανταπόκριση βρίσκει από το κοινό η οπτικοακουστική αποτύπωση της ιστορίας του ΠΑΟΚ, που έφτιαξαν και παρουσίασαν πρόσφατα οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του "Δικεφάλου"
Δέκα μέρες μετά την επίσημη παρουσίασή του, το DVD των βετεράνων ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ, με την ιστορία του ποδοσφαιρικού τμήματος του συλλόγου,  "αγγίζει" το "ασπρόμαυρο" κοινό.
Η συλλεκτική κασετίνα, στο μικρό διάστημα που βρίσκεται σε διάθεση, έφτασε σε 3.000 άτομα. Αυτός είναι, σύμφωνα με την ενημέρωση που υφίσταται, ο αριθμός των κομματιών της που πουλήθηκαν.
Τι περιλαμβάνει και που διατίθεται
Υπενθυμίζεται πως η κασετίνα περιλαμβάνει ένα 48σέλιδο ιστορικό έντυπο με την ιστορία του ΠΑΟΚ, ένα κινηματογραφικό ντοκιμαντέρ σε DVD, διάρκειας 180 λεπτών περίπου, με θέμα την ιστορία του ΠΑΟΚ σε σενάριο ομάδας δημοσιογράφων και ιστορικών και σε σκηνοθεσία Σάκη Γιαννίκη, ένα μουσικό CD και ένα επιπλέον DVD με θέμα τη δράση του συνδέσμου βετεράνων ποδοσφαιριστών ΠΑΟΚ.
Διατίθεται από την μπουτίκ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της στο διαδίκτυο (www.paokfc-megastore.gr), από τη «SEVEN» μέσω των καταστημάτων που διατηρεί σε όλη την ελληνική επικράτεια, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της SEVEN στο διαδίκτυο (www.videoseven.gr) και από την επίσημη ιστοσελίδα του συνδέσμου βετεράνων ποδοσφαιριστών ΠΑΟΚ στο διαδίκτυο (www.paokhistory.gr).
olapaok.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου