Σελίδες

31 Δεκ 2010

Ο Μούσλι στην … αναμονή

Ο Μούσλι στην … αναμονήΟ Ζλάταν Μουσλίμοβιτς επέστρεψε στις προπονήσεις και ο Μάκης Χάβος τον υπολογίζει για τα παιχνίδια που έρχονται. Ή μήπως όχι;


Ο Βόσνιος επιθετικός του ΠΑΟΚ, έχει χάσει σχεδόν το 70% των επίσημων αγώνων της ομάδας και είναι λογικό να βρεθεί για λίγο στην αναμονή.

Από τα όσα διαρρέουν από τον ΠΑΟΚ, δεν υπάρχει καμία βιασύνη για την ένταξη του Μούσλι σε αγωνιστικούς ρυθμούς, σε μία προσπάθεια πρώτον να τον προφυλάξουν από οποιαδήποτε υποτροπή και δεύτερον για να διατηρήσουν την ιεραρχία, αφού οι υπόλοιποι φορ προπονούνται κανονικά εδώ και πόσο καιρό και δεν είναι σοφό να μπει άμεσα ο Μούσλι και να τους πάρει τη θέση.

Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Βόσνιος δεν υπολογίζεται για τον αγώνα των Σερρών, ενώ δύσκολα θα πάρει χρόνο συμμετοχής και με τον Αστέρα Τρίπολης στον αγώνα που ακολουθεί αμέσως μετά.

Με τις πιθανότητες να κλείνουν ολοκληρωτικά προς την παραμονή του στην ομάδα μέχρι τη λήξη του συμβολαίου του, ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς θα έχει την ευκαιρία να κάνει την αντεπίθεσή του μήπως και μείνει στη Θεσσαλονίκη και τις επόμενες σεζόν.

Μία μάχη βέβαια, η οποία με τα μέχρι σήμερα στοιχεία στη τρέχουσα σεζόν μόνο εύκολη δεν είναι για τον Βόσνιο.
 paok24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου