Σελίδες

29 Δεκ 2010

No Άραβες, No πάρτι


Ήδη οι πρώτες επαφές μεταξύ στελεχών του ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκαν και το πόρισμα είναι ένα και απλό. Δεν υπάρχουν χρήματα για μεταγραφές.


 Ο Παντελής Κωνσταντινίδης το είχε πει αμέσως μετά τον αγώνα στο Ζάγκρεμπ. «Πρέπει να διασφαλίσουμε την ομαλή λειτουργία της ομάδας και έπειτα να κοιτάξουμε αν μπορούμε να κάνουμε κάποιες κινήσεις» είχε πει μεταξύ άλλων ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ και πλέον η δήλωση αυτή είναι και η αρχή της όποιας κουβέντας είναι να γίνει για ενίσχυση της ομάδας.

Πρώτος στόχος, είναι να καλυφθεί σημαντικό ποσοστό των οφειλών προς τους παίκτες και ο μήνας Ιανουάριος προβλέπει για τον ΠΑΟΚ έσοδα κοντά στο 1,8εκατ. ευρώ. Νούμερο που κατά συντριπτικό ποσοστό του θα πάει στην ομάδα.

Μέχρι να συμβεί αυτό όμως, οι όποιες κινήσεις είναι να γίνουν θα γίνουν πολύ προσεκτικά. Ακόμη και οι αποδεσμεύσεις είναι ένα θέμα το οποίο θα έχει διακριτική διαχείριση.

Για παράδειγμα, οι παίκτες θα κληθούν να βρούνε ομάδα για να συνεχίσουν την καριέρα τους. Αυτοί τουλάχιστον που φαίνεται να είναι εκτός πλάνων. Και αυτό για να κερδίσει κάτι ο ΠΑΟΚ μέσα από αυτή τη διαδικασία, που δεν είναι άλλο από τα δεδουλευμένα τους.

Όλα τα παραπάνω, αναμένεται να συζητηθούν αύριο στο ραντεβού που θα κάνουν οι Θοδωρής Ζαγοράκης, Παντελής Κωνσταντινίδης και Μάκης Χάβος.
www.paok24.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου