Σελίδες

29 Δεκ 2010

Λουζνίκι με εναλλακτική το Κράσνονταρ



Ο γενικός διευθυντής της ΤΣΣΚΑ, Ρόμαν Μπαμπάεφ, με δηλώσεις του τόνισε ότι το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ θα διεξαχθεί στο «Λουζνίκι» και δεύτερη έδρα θα δηλωθεί το Κράσνοντας, υπό το φόβο έντονης κακοκαιρίας…
Ο Μπαμπάεφ τόνισε: «Θέλουμε να παίξουμε με τον ΠΑΟΚ στο «Λουζνίκι». Βάσει των κανονισμών της UEFA πρέπει να δηλώσουμε και δεύτερη έδρα για τα παιχνίδια στην Ευρώπη, ως εναλλακτική λύση σε περίπτωση ανωτέρας βίας ή πολύ κακών καιρικών συνθηκών. Τον Φεβρουάριο στη Μόσχα δεν μπορεί κανείς να προβλέψει την κατάσταση του καιρού. Αν η θερμοκρασία κυμανθεί κάτω από τους -20 βαθμούς Κελσίου τότε θα χρησιμοποιήσουμε το γήπεδο της Κούμπαν, που βρίσκεται στο Κράσνονταρ. Οι άνθρωποί μας πήγαν εκεί και ετοιμάζουν ήδη τα απαραίτητα έγγραφα», είπε ο γενικός διευθυντής της ΤΣΣΚΑ.

Βέβαια, στο «Λουζνίκι» έχουν γίνει αγώνες με πάρα πολύ χαμηλές θερμοκρασίες και χιόνι, ωστόσο η ΤΣΣΚΑ οφείλει να έχει καλυμμένα τα νώτα της. Το Κράσνονταρ βρίσκεται κοντά στα παράλια της Μαύρης Θάλασσας και αρκετά χιλιόμετρα νοτιότερα από τη Μόσχα.

http://www.paok24.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου