Σελίδες

10 Ιαν 2011

Ζαγοράκης – Οντέϊ και… άλλοι

Φθάσαμε στις 10 Ιανουαρίου και όλοι περιμένουν τις ουσιαστικές εξελίξεις για το μετοχικό θέμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με τους Άραβες… 
Από σήμερα αυτή η υπόθεση μπαίνει στην τελική της ευθεία. Έτσι και αλλιώς αυτό θα συνέβαινε για ένα ζήτημα που έχει καταληκτική ημερομηνία την 20η Ιανουαρίου.

Στον ΠΑΟΚ βέβαια δεν έχουν παρά να ανησυχούν διαπιστώνοντας ότι το τελευταίο διάστημα δεν έχει προκύψει ουσιαστική εξέλιξη. Η ανησυχία γίνεται μεγαλύτερη, μια και η ομάδα διανύει μεταγραφική περίοδο και όπως έχουν έρθει τα πράγματα πρέπει να ενισχυθεί. Για την ενίσχυση χρειάζονται χρήματα και αυτά… αναμένονται.

Ο Θόδωρος Ζαγοράκης επικοινώνησε και αυτό το τελευταίο 24ώρο με τον Οντέϊ. Η αλήθεια είναι ότι δεν εισέπραξε κανένα ανησυχητικό μήνυμα. Γι’ ακόμη μία φορά ο Οντέϊ του μετέφερε την ίδια ατάκα: «Όλα πάνε καλά…».

Και ενώ οι δύο πρωταγωνιστές της υπόθεσης εξακολουθούν να βρίσκονται σε επαφή και δεν χάνουν επικοινωνία, στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ υπάρχει ένας μικρός εκνευρισμός από όλες τις δηλώσεις των εκπροσώπων – δικηγόρων που συνεχώς θέτουν θέμα γηπέδου. Η αλήθεια βέβαια είναι ότι οι δύο δικηγόροι ρωτούνται συνεχώς για το ζήτημα και κάπως έτσι παίρνουν θέση, από εκεί και πέρα όμως είναι λίγο παράξενο το ότι ενώ δεν υπάρχει άλλη ουσιαστική εξέλιξη, το γήπεδο εξακολουθεί να βρίσκεται στην επικαιρότητα. Επ’ αυτού δεν αποκλείεται να προκύψει αντίδραση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου